Midőn az Fekete Hold, sötétséget hozván az világra, feljött, különös lények jelenvén meg szerte az világon, az emberek irtani kezdvén ezeket, káosz jelent meg volt. És irtózatos háborúság vette kezdetét. - így szólt a jóslat. De vajon kié lesz a győzelem?

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Hírek
2012.02.23.:
● Dizi csere
● Új karakterlap minta
● Szerkesztőségi tagot keresünk

Katt rá!
FRPG Top Sites - Magyarország
free forum

Felhívások
Állandó:

● Korlátozás: Vámpír és Félvér karaktereket határozatlan ideig NEM fogadunk el!

● Az avatar kép mérete 200*300.

● Az avatár és a képesség foglalás elmulasztása esetén az adott avatár és képesség szabadnak minősül!

● Az üzenőládába csak 150 pixel/képpont szélességű kép kerüljön ki!
Ajánlott Linkek
Holdállás
CURRENT MOON
Similar topics
  • » Katonai folyosók
  • » Titkos labor
  • » Központi csarnok - ahol a folyosók elválnak
  • » Első emeleti folyosó
  • » Titkos labor
  • » Kereszt folyosó
  • » Titkos Minovara klán technikák
  • » Föld alatti titkos forrás
  • » A Titkos Mozgó Alakulat kiképzőtelepe
  • » V. Folyosó
  • Latest topics
    » Evangelina Lily Evans
    Szer. Feb. 29, 2012 8:44 pm by Evangelina Lily Evans

» Képigénylés
    Szer. Feb. 29, 2012 2:10 pm by Evangelina Lily Evans

» Nora Black
    Vas. Feb. 26, 2012 11:55 am by Nora Black

» Fayrix Fangsbane
    Kedd. Feb. 21, 2012 9:22 pm by Fayrix Fangsbane

» Fayrix Fangsbane
    Pént. Feb. 17, 2012 10:16 pm by Fayrix Fangsbane

» Kész avatarképek és aláírások
    Csüt. Feb. 16, 2012 6:11 pm by Lussë Mahtar Redrose

» Nora Black
    Csüt. Feb. 16, 2012 11:45 am by Nora Black

» Ladislaus Branagh
    Szomb. Feb. 11, 2012 3:50 pm by Moderátorok

» Siréne Isabella Constance
    Szomb. Feb. 11, 2012 3:24 pm by Moderátorok

» Luna Rosalie Moon
    Szomb. Feb. 11, 2012 2:11 pm by Katherine Elena Pierce

Top posters
    Belial

Aidan Seymour

Sophie Lee

Tohomiko Megami

Tohomiko Maeda

Katherine Elena Pierce

Zuteri Kazu

Mark Kable Lohman

Amiens Chame

Fujiwara Yuko

Share | 

Titkos folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
    SzerzőÜzenet
    Fayrix Fangsbane

Hozzászólások száma: 16

TémanyitásTéma: Re: Titkos folyosók   Szomb. Jan. 28, 2012 11:24 pm

Sárkánysrác egyfajta részvétet nyilvánított, amikor Merlin bá' megjelent, és megint átküldött minket máshová. Hárman vagyunk most, én, Belial, és egy... Vérmacska. Óóó, ezaz. Nem elég a rózsaszín balerinacucc egy kigyúrt, szőrös, két méter magas, fluoreszkáló vérfarkasnak? Naná hogy nem! Ezt a szívást.
    - Belial, te tudod hogy most éppen hol vagyunk? - kérdezem a vámpírtól, miután a szemem alkalmazkodott a fényviszonyokhoz. Aztán a macskához forultam - Hát te ki vagy?
    Remélem nincsenek nagy karmai.. Nem akarok karmolásokat. Viszont most megint kezdhetek el gondolkodni, hogy hogy a pokolba tűnjek el innen. Utálom a sokáig tartó problémákat..
    Vissza az elejére Go down
    Felhasználó profiljának megtekintése
    Fujiwara Yuko

Hozzászólások száma: 1216

TémanyitásTéma: Re: Titkos folyosók   Szomb. Jan. 28, 2012 11:16 pm

Morognék én még tovább is, sanyarú sorsom miatt, mikor úgy érzem, mintha kifutna lábam alól a talaj, és csak sötétséget látok egy kis ideig. Esküszöm, megölöm egyszer az öreget. Szórakozzon mással, ne egy ártatlan - igen, ártatlan vagyok - cicussal. Mivel érdemeltem ezt ki?!
    Kissé megrázkódom, mikor körbenézek az új helyen. Dohos, piszkos, sötét és elhagyatott. Mint egy régi kripta, de szerintem ez nem az....
    Hallom, hogy valaki káromkodik, majd megcsapnak a szagok is. Egy vámpír és egy....
    - Ne már! Még egy kutya? - nyögök fel kétségbeesésemben. Inkább maradt volna kutyapapa és a kislány. De nem... Mondtam már, hogy gyűlölöm ezt a helyet? Viszont a vámpír miatt nem panaszkodom. Őket nem gyűlölöm, sőt, néhánnyal össze is barátkoztam az elmúlt évek alatt. De ahogy látom, ő nem akar barátságot kötni velem. Gonosz, csúnya vámpír! Egy cicának ki tudna ellenállni? Mert szerintem senki sem... - nevetek fel halkan. Azért van jó dolog is ebben. Kettő helyett már csak egy kutya van a közelemben.
    Belial
    Moderátor/Imperátor

Titulus: Szadista gyilkos & Gonosz Modibácsi
    Hozzászólások száma: 21073

TémanyitásTéma: Re: Titkos folyosók   Szomb. Jan. 28, 2012 11:09 pm

Nos, úgy tűnik, errefelé kicsit nehéz felfogása volt az emberi és nem emberi lényeknek. Nem véletlenül hangsúlyoztam én ki, hogy Merlin szabályai szerint kell játszani, mert még rosszabb lesz a következménye annak, ha nem teszik, nyilván ezt senki nem vette figyelembe. Egy apró sóhajjal tudtam le az újabb kijárat keresési ötletet és a megjegyzéseket, helyette az ablakot figyeltem, hátha rájövök onnan, hol is kéne lennem. Egyenlőre eredménye a dolognak nem volt, hacsak az nem számít érdemesnek, hogy sikerült majdnem halálra röhögnöm magamat, mikor megláttam a farkast rózsaszín ruhában. Remek, ez egy kész vicc. Mielőtt még megjegyezhettem volna ezt, persze volt olyan kedves Merlin megint megjelenni és rövid úton eltávolítani. Nem tudom mi történt, hirtelen csak minden elsötétedett, majd egyszerűen eltűnt a talaj a lábam alól és ismét fél térden értem földet a levegő alapján jóval mélyebben, mint korábban. Hirtelen felnéztem, mire a farkas is ide került, meg persze valami tök idegen lány. Remek.
    - Megmondtam, ha nem játszol, ahogy ő akarja, megkever mindent... - jegyeztem meg fogamat csikorgatva, miközben kiegyenesedtem és újabb adag porcicát pakoltam le magamról.

.:Character Theme Song:.

Kezdődik az éj...
    Nyomasztó a meg nem szakadó idő...
    Látni akarlak...
    Egy álomban találkoztam veled...
    A ragyogó fénynek vége...

Versailles - Serenade

2011. 08. 18. - 23:34 - 16
    Admin Nénik/Bácsik
    Admin

Hozzászólások száma: 885

TémanyitásTéma: Titkos folyosók   Pént. Ápr. 01, 2011 6:14 pm

Ha egy erős mozdulattal függőlegesbe húzod a Fekete toronyban lévő Dávid szobor-másolat cukorból kreált büszkeségét, máris megnyílik előtted egy ajtó, mely mögött a kastély titkos folyosói húzódnak. Mivel ritkán jár erre akárki is, igazából nem több ez, mint egy egyszerű, kőből épült, valamint elképesztően piszkos és dohos alagútrendszer; bár néha érdekes dolgokra lehet benne bukkanni... Egyszer valaki (meg nem nevezett személy) beszámolt arról, hogy összefutott egy élénk ciklámen bundás, nyálmirigyeiben madártejet termelő farkassal, mely amint meglátta őt, megpróbálta elfogyasztani karórájának elegáns bőrszíját. Csak figyelmesen, el ne bízd magad!
    Felhasználó profiljának megtekintése http://blackmoon.forumotion.com

Titkos folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
    1 / 1 oldal

Similar topics

-
    » Titkos Barlang
    » Folyosók és mosdók
    » Titkos barlang
    » Titkos folyosó
    » -=Titkos klán technikák=-